Κρήτη | Βγαίνει από το νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος | Σε «θολά νερά» ψάχνει η αστυνομία

κρήτη-βγαίνει-από-το-νοσοκομείο-ο-αντι-188014

iniotakisΜε τις … ευλογίες των θεραπόντων γιατρών που έχουν μείνει έκπληκτοι από τη θεαματική βελτίωση της υγείας του, παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο ο Πέτρος Ινιωτάκης. Μετά την περιπέτεια που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει ακόμη και τη ζωή, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου με πείσμα και θέληση, και φυσικά με την καταλυτική συνδρομή των γιατρών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση, σηκώνεται στα πόδια του και ως το μεσημέρι αναμένεται να έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής του Βενιζελείου κ.Γ.Μαστοράκης, «η βελτίωση της υγείας του και η ανάρρωσή του είναι θεαματική, κι αφού όλα πήγαν καλά, μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του». Στην απόφαση να δώσουν εξιτήριο στον αντιδήμαρχο συνέβαλε η έξαρση των ιώσεων που «κυκλοφορούν» και στο νοσοκομείο και την οποία θέλουν να αποφύγει ο Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος χειρουργήθηκε πρόσφατα στο πρόσωπο και κάθε απότομη κίνηση ή σύσπαση (π.χ. φτάρνισμα) μπορεί να ανακόψει την ανάρρωσή του.

Εν τω μεταξύ, προχωρά η έρευνα της υπόθεσης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Πέτρου Ινιωτάκη (δες εδώ)

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook