Κρήτη | Βγήκε νικήτρια και στέλνει το δικό της μήνυμα: «Μη φοβάστε τον καρκίνο»

κρήτη-βγήκε-νικήτρια-και-στέλνει-το-δι-149511

rena_maniaΔε λένε τυχαία ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της υγείας των ασθενών. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον καρκίνο… Η Ρένα Μανιά, έχοντας στο πλάι της το συζυγο και τους δύο γιους της είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί! 8 μήνες μετά τη μάχη που έδωσε ενάντια στην επάρατη νόσο, η γυναίκα και η οικογένειά της στέκονται ξανά στα πόδια τους και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, το οποίο επισφραγίζεται με μια φωτογραφία νίκης στου διαδρόμους του Βενιζέλειου νοσοκομείου, από όπου η κυρία Ρένα φεύγει δυνατή!

«Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με καρκίνο να είναι αισιόδοξοι, να μη φοβούνται. Η ιατρική έχει κάνει πραγματικά άλματα σε αυτό το θέμα. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που θα πρέπει να υπάρχει και να μην αλλοιωθεί ποτέ!» – λέει η οικογένεια Μανιά, μην ξεχνώντας φυσικά να ευχαριστήσει όλους τους φύλακες-αγγέλους που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό του Μάνου, της Ρένας, του Γιάννη και του Νίκου.

«Το ευχαριστούμε είναι λίγο» – αναφέρει η οικογένεια και προσθέτει: «Ευχαριστούμε την ογκολογική κλινική και συγκεκριμένα την Κα. Μηλάκη, τον Κο. Ανδρουλάκη και Κο. Δροσίτη, την χειρουργική κλινική τον Κο. Κωστάκη, τον Κο. Ραχμανή και τον Κο Κοκκινάκη, το γαστρεντερολογικό τμήμα τον Κο Πασπάτη και Κο Βάρδα, το τμήμα χημειοθεραπείας την Κα Ελένη και Κα Αλεξάνδρα και τελειώνοντας όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου».

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook