Κρήτη | Βαρύτατα τραυματισμένος ο 20χρονος φαντάρος | Συγκλονίζει η ιστορία της οικογένειας

κρήτη-βαρύτατα-τραυματισμένος-ο-20χρον-359135

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας του 20χρονου στρατιώτη, ο οποίος  διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο (δείτε ΕΔΩ)

Πριν από 14 χρόνια και ενώ τα παιδιά της ήταν ακόμα μικρά, η γυναίκα αυτή έχασε τον άνδρα της μετά από αιματηρό περιστατικό που είχε σημειωθεί στην περιοχή της Κάτω Φορτέτσας. Ήταν οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία που είχαν εγκατασταθεί στο Ηράκλειο για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.  Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Για εκείνη το πλήγμα ήταν ισχυρό καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το στήριγμα της σε έναν ξένο τόπο. Μόνη με τα ορφανά στην αγκαλιά όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε πολύ σκληρά, καθαρίζοντας κυρίως σπίτια, για να μπορέσει να τα μεγαλώσει. Όσοι γνωρίζουν την ίδια, μιλούν για μία αξιοπρεπή γυναίκα, μία πραγματική αγωνίστρια της ζωής.

Είδε τα παιδιά της να μεγαλώνουν και το γιο της να πηγαίνει φαντάρος. Παρά τις κακουχίες, δεν ήταν άνθρωπος που κλαιγόταν. Το μόνο που την ένοιαζε είναι να είναι υγιή τα παιδιά της. Όμως η μοίρα της επιφύλασσε και άλλο χτύπημα. Ο βαρύς τραυματισμός του γιου της στο τροχαίο, την έχει «τσακίσει». Τώρα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και προσεύχεται ώστε να μπορέσει το παλικάρι της  να τα καταφέρει. Το διπλό χτύπημα της μοίρας έχει συγκινήσει πολλούς Ηρακλειώτες που την γνωρίζουν προσωπικά.

Τον δικό της Γολγοθά όμως βιώνει λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και η οικογένεια του 22χρονου, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε βαριά στο ίδιο τροχαίο, και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Και οι δύο είναι νέοι άνθρωποι που έχουν τη ζωή μπροστά τους.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook