Κρήτη | Αχτίδα αισιοδοξίας για τον πατέρα του μοιραίου τροχαίου – Τι λένε οι γιατροί

κρήτη-αχτίδα-αισιοδοξίας-για-τον-πατέ-640025

Δύο εβδομάδες έχουν ήδη συμπληρωθεί από το τροχαίο δυστύχημα της Αγίας Πελαγίας επί του ΒΟΑΚ με τον τραγικό απολογισμό τους 3 νεκρούς και τα βλέμματα εξακολουθούν να είναι στραμμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύονται οι 47χρονος Νίκος Κωστίδης και η 15χρονη κόρη του Χριστίνα.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, η κατάσταση του 47χρονου που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και 16 ημέρες έχει βελτιωθεί, γεγονός που δημιουργεί μια αχτίδα αισιοδοξίας στους δικούς του ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση.

Οι γιατροί είναι συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ειπωθεί κάτι περισσότερο όσον αφορά την κλινική εικόνα του 47χρονου, ενός εκ των πρωταγωνιστών της τραγωδίας που γράφτηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος Νίκος να χάσει σύζυγο και κόρη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Στο νοσοκομείο επίσης νοσηλεύεται η άλλη του κόρη , η Χριστίνα που επέβαινε και αυτή στο μοιραίο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση. Η κοπέλα που γνωρίζει ως γνωστόν για την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική σε καλή κατάσταση , παρακολουθείται από τους γιατρούς και υποβάλλεται στις απαραίτητες φυσικοθεραπείες, εξαιτίας του τραύματος που είχε στην περιοχή της λεκάνης

287 οι νεκροί στην Κρήτη σε διάστημα 5 ετών

Το νησί εξακολουθεί να παραμένει μουδιασμένο από τα αλλεπάλληλα τροχαία που σημειώνονται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο με τραγικές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους οδηγούς.

Οι δρόμοι της Κρήτης και με επίσημα στοιχεία είναι από τους πλέον επικίνδυνους στη χώρα, με δεδομένα τα στοιχεία από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν μη τι άλλο προκαλεί σοκ και ανησυχία το γεγονός ότι από το 2013 έως το 2017 έχουν χάσει τη ζωή τους 287 άνθρωποι σε 1.029 τροχαία δυστυχήματα και όλα αυτά να επισημανθεί σε διάστημα μόλις 5 ετών.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook