Κρήτη | Ασύλληπτη τραγωδία! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο τροχαίο | Photos

κρήτη-ασύλληπτη-τραγωδία-αρραβωνιασ-633139
Φωτογραφία από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου

Τραγικός ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στον ΒΟΑΚ.

Τραγικές πτυχές λαμβάνει το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Δυο οικογένειες που επρόκειτο να παντρέψουν τα παιδιά τους ξεκληρίστηκαν, αφού νεκροί στον βωμό της ασφάλτου «έπεσαν» οι δυο μελλόνυμφοι, 24 και 22 ετών αντίστοιχα, φοιτητές και οι δύο, αλλά και η μητέρα της μέλλουσας νύφης.

Επίσης μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πατέρας της νεκρής συνοδηγού που διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενώ τραγική φιγούρα η 16χρονη κόρη της νεκρής μάνας και αδερφή της νεκρής συνοδηγού.

Το 16χρονο κορίτσι έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας τραγωδίας άνευ προηγουμένου που διαδραματίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου μπροστά στα μάτια της χάνοντας μια για πάντα τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την μητέρα και την αδερφή της.

Η οικογένεια που μένει στην Τήλο είχε έρθει στην Κρήτη, σύμφωνα με το neakriti.gr για να γνωρίσει τον μέλλοντα γαμπρό και την οικογένεια του αλλά τελικά η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια για τις δύο οικογένειες.

Επίσης να σημειωθεί ότι μπροστά από το αυτοκίνητο στο οποίο κατέληξαν τρείς άνθρωποι κινούνταν ένα όχημα στο οποίο και επέβαιναν οι γονείς του μέλλοντα νεκρού γαμπρού με καταγωγή την Κρήτη.

Το χρονικό της τραγωδίας στην άσφαλτο της Κρήτης

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων όταν το ένα εξ αυτών που κινούνταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, για άγνωστους λόγους, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, από αντίθετη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και δυο επιβαινόντων, στο ίδιο όχημα, 2 γυναικών και ενός άντρα, ενώ υπάρχουν και τραυματισμένα άτομα.

Πληροφορίες που ήθελαν στο δυστύχημα να υπάρχει εμπλοκή και παιδιών επιβεβαιώνονται, καθώς στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια 16χρονη που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο και επέβαινε στο αυτοκίνητο με τα άτομα που τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Επίσης στο ίδιο όχημα ένα ακόμη άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά , διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης ο οδηγός και η συνοδηγός του ετέρου εμπλεκόμενου οχήματος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Ο συνολικά αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 4.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο τάχιστα έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία, η Τροχαία του ΒΟΑΚ, όπως επίσης και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν εξαρχής πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Κρήτη | Ασύλληπτη τραγωδία! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο τροχαίο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook