Κρήτη | Αστυνομικός Αμ. Δράσης: «Τι με έσωσε από τη μηχανή που έπεσε πάνω μου»

κρήτη-αστυνομικός-αμ-δράσης-τι-με-έσ-539319

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα καθήκοντος, από διερχόμενη μηχανή που οδηγούσε άνδρας, γνώριμος των αρχών, όπως αποδείχτηκε.

Ο ίδιος σίγουρα και με βάσει τα όσα του είπαν οι γιατροί στάθηκε τυχερός αφενός, διότι ακόμη και αν επρόκειτο για μία σοβαρή σύγκρουση, δεν χτύπησε στο κεφάλι, αφετέρου το γεγονός ότι ήταν καλά γυμνασμένος, αποδείχτηκε σωτήριο.

Τα κατάγματα στη σπονδυλική στήλη είναι σοβαρά και θα πρέπει να παραμείνει σε ακινησία για αρκετό διάστημα ενώ βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση με τα χέρια του που σταδιακά αρχίζει να τα κινεί.

Το χθεσινό ατύχημα σίγουρα θα το θυμάται για αρκετό καιρό ο ίδιος και ερωτηθείς για το ατύχημα αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriit.gr

«Είχαμε κληθεί συνάδελφοι της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ για άλλο περιστατικό να επέμβουμε και τελικά μας προέκυψε ένα άλλο. Γνωρίζετε τι έγινε αλλά θέλω να διευκρινίσω ότι ο τύπος αυτός που φέρεται σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών οδηγούσε μηχανή που δεν επιτρέπεται να είναι εντός πόλεως και ήταν αποφασισμένος να κάνει οτιδήποτε για να μας αποφύγει.

Ωστόσο εγώ τον είδα να έρχεται κατά πάνω μου, έστριψα το σώμα μου, αλλά η σύγκρουσή ήταν αναπόφευκτη. Με χτύπησε , ανέβηκαν ψιλά και «έσκασα στο οδόστρωμα», προφυλάσσοντας ωστόσο το κεφάλι μου όσο μπορούσα, με αποτέλεσμα να την πατήσω στη μέση.»

Ο Γιάννης εξηγεί και τι ακολούθησε αμέσως μετά με την αντίδραση των συναδέλφων του και το συγκεκριμένο άνδρα.

«Λόγω της σύγκρουσης, η μηχανή του σύρθηκε στο οδόστρωμα και σταμάτησε , ενώ οι δικοί μου έτρεξαν να δουν τι ακριβώς συνέβαινε με εμένα. Αφού είδαν ότι ήμουν σχετικά καλά , έτρεξαν προς το μέρος του οδηγού της μηχανής. Τον ακινητοποιήσαν και εγώ βλέποντας τον κατάφερα  να σηκωθώ από το οδόστρωμα παρά την κατάσταση μου εκείνη τη στιγμή, να κατευθυνθώ προς το μέρος του και να του  περάσω εγώ τις χειροπέδες».

Ο οδηγός της μηχανής οδηγήθηκε στα κρατητήρια και πλέον είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Ενώ αστυνομικοί ,με περιπολικό μετέφεραν τον συνάδλεφο του στο νοσοκομείο για την περαιτέρω αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Όσο για τον Γιάννη, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, η υγεία του  μπορεί να μην κινδυνεύει αλλά σίγουρα θα χρειαστεί διάστημα για να επουλωθούν τα τραυμάτα του. Το σίγουρο είναι ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αν και ο ίδιος ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τα αστυνομικά του καθήκοντα , τα οποία αναγκαστικά για κάποιο διάστημα, θα αναγκαστεί να αφήσει στην άκρη.

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook