Κρήτη | Αρχίζει το δικαστήριο για το μαχαίρωμα στην καφετέρια

κρήτη-αρχίζει-το-δικαστήριο-για-το-μαχ-746655

Σε μία εβδομάδα περίπου θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, στη Νεάπολη, η δίκη του 41χρονου άνδρα, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο μαχαίρωσε στον λαιμό με σουγιά έναν 39χρονο, μέσα σε καφετέρια της πόλης του Ηρακλείου.

Ο 41χρονος κατηγορούμενος θα καθίσει την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για συνολικά τέσσερις πράξεις: απόπειρα ανθρωποκτονίας (κακούργημα), παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής (σ.σ. του δικηγόρου του 39χρονου), η δίκη διακόπηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κατηγορούμενος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον Φεβρουάριο του 2018. Το συμβάν, το οποίο ευτυχώς δεν είχε μοιραία κατάληξη για τον 39χρονο, είχε σημειωθεί το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου: Περίπου στις 10 το βράδυ, οι δύο ημεδαποί φέρονται να διαπληκτίστηκαν κι εν συνεχεία ο 41χρονος φέρεται να έπληξε με σουγιά τον 39χρονο στην τραχηλική χώρα, προκαλώντας του συνολικά τρία τραύματα στη δεξιά προσθιοπλάγια τραχηλική επιφάνεια. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 41χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook