Κρήτη | Μεγάλη ανταπόκριση για τον Στάθη Λαζαρίδη | Από το νοσοκομείο Ρεθύμνου θα δοθεί το αίμα

κρήτη-μεγάλη-ανταπόκριση-για-τον-στάθ-258548

Τo Νοσοκομείο Ρεθύμνου θα καλύψει τις ανάγκες σε αίμα για τον Στάθη Λαζαρίδη, δήλωσε ο διοικητής του ιδρύματος Νίκος Ξυπολυτάς. Ο κ. Ξυπολυτάς σημείωσε ότι μετά τα δημοσιεύματα για την έκκληση της οικογένειας του ειδικού φρουρού που τραυματίστηκε το 2007 στα Ζωνιανά και έκτοτε νοσηλεύεται σε κώμα στο 407 νοσοκομείο, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από συναδέλφους του αλλά και άλλους πολίτες που έσπευσαν να δώσουν αίμα για να τον βοηθήσουν.

«Το νοσοκομείο μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε αίμα κι εμείς θα αναπληρώσουμε τις φιάλες, δεν χρειάζεται να ανησυχεί η οικογένεια», είπε ο κ. Ξυπολυτάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Λαζαρίδης έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και η ανάγκη για χορήγηση αίματος είναι αυξημένη.

Οι γονείς του βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του και ζουν με την ελπίδα ότι θα γίνει ένα θαύμα. Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα θα πρέπει να απευθύνονται στα νοσοκομεία της περιοχής τους και να αναφέρουν το όνομα του ασθενούς Ευστάθιου Λαζαρίδη του Ιωάννη που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook