Κρήτη | Αποχωρεί από το «Καλό Μεσημέρι» η Ανδριανή Αγγελιδάκη | Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook

κρήτη-αποχωρεί-από-το-καλό-μεσημέρι-173895

kalo_mesimeriΜετά από 10 χρόνια στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» η Ανδριανή Αγγελιδάκη αποφάσισε να αποχωρήσει, εκπλήσσοντας όλους όσοι περίμεναν την έναρξη της επιτυχημένης εκπομπής της Κρήτη TV.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη και ο Στέλιος Ζερβός αποτέλεσαν ένα πολύ «δεμένο» ντουέτο, ωστόσο οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις μετά την προσθήκη του τέταρτου μέλους της οικογένειας, την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση για την οποία ενημέρωσε τους φίλους της μέσα από τη σελίδα της εκπομπής στο Facebook:

«Αγαπημένοι μου,  να ξεκινήσω με τις ευχές !

Να έχουμε όλοι μας ένα υπέροχο, δημιουργικό, γεμάτο όμορφα ξεκινήματα φθινόπωρο. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, θα μου επιτρέψετε όμως το δικό μου τελευταίο «Καλό Μεσημέρι» να σας το απευθύνω σήμερα από εδώ.

Αποχωρίζομαι εσάς και την αγαπημένη τηλεοπτική μου οικογένεια, γιατί η άλλη, η «πραγματική» οικογένεια μπαίνει σε προτεραιότητα.

Κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου. 10 χρόνια συνεργασίας, κοινής πορείας, ουσιαστικά κοινής ζωής με το Στέλιο, τη Δανάη, τη Βούλα, το Νίκο, το Θέμο, το Δημήτρη, τη Σεσίλια, τη Ρένα, το Βασίλη, την Κική, τη Στέλλα, την Εύα, την Ειρήνη και όλους τους ανθρώπους – συνεργάτες που συναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε στόχους και ιδέες και ζήσαμε μαζί πολλά υπέροχα, αγαπημένα Μεσημέρια.

andrianiΌταν ξεκινούσα σε αυτή την εκπομπή πριν 10 χρόνια, σίγουρα δεν περίμενα ότι θα κρατήσει τόσο. Με το Στέλιο μου όμως ταιριάξαμε πολύ, ήταν σχεδόν καρμικό να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε.

Και θέλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, που με πήρε κοντά του, με αντιμετώπισε εξαρχής με σεβασμό και με άφησε να ανοίξω τα φτερά μου. Και εμείς όμως νομίζω πως ταιριάξαμε πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σας και για την εκτίμηση που εισέπραξα από εσάς όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλά Καλά Μεσημέρια !!!!!

Καλή αντάμωση (κάτι μου λέει πως θα είναι σύντομα……)»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook