Κρήτη | Απολογείται ο 50χρονος για τα «παιχνίδια» με την 5χρονη

κρήτη-απολογείται-ο-50χρονος-για-τα-πα-754753

Στις 12.30 το μεσημέρι πρόκειται να απολογηθεί ο 50χρονος Ηρακλειώτης για όσα κατήγγειλε σε βάρος του η μητέρα της 5χρονης, που εξομολογήθηκε τα ανάρμοστα παιχνίδια που ο 50χρονος έπαιζε μαζί της, εκμεταλλευόμενος τη στενή φιλική σχέση που διατηρούσαν οι δύο οικογένειες.

Η μητέρα με την κόρη ήρθαν πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, από χώρα του εξωτερικού, μετά το χαμό του πατέρα της οικογένειας και προσπαθώντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Γνωρίστηκαν με τον 50χρονο και την οικογένειά του και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις, και μάλιστα τόσο στενές, ώστε τα δύο παιδιά του άνδρα βάπτισαν το κοριτσάκι.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα έκανε μπάνιο το κοριτσάκι της και διαπίστωσε ερυθρότητα και οίδημα στα γεννητικά του όργανα. Το παιδί άρχισε να λέει ότι τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου την κάνουν μπάνιο, και μερικές φορές την κάνει μπάνιο και ο 50χρονος. Το κοριτσάκι συνέχισε, διηγούμενο τα «παιχνίδια» που έπαιζε με τον άνδρα… Αναφέρθηκε σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, που ο 50χρονος χρησιμοποιεί για να αθλείται. Εκεί, είπε το κορίτσι, πως βρίσκονταν οι δυο τους πολλές φορές, παίζοντας άλλες φορές το άλογο, άλλες φορές την προβατίνα με τον άνδρα να … αρμέγει την 5χρονη και πολλά ακόμη.

Σε βάρος του 50χρονου, που είναι πατέρας δύο παιδιών, έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό, ενώ συγγενικά του πρόσωπα που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο υποστηρίζουν σθεναρά την αθωότητά του.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook