Κρήτη | Απίστευτο σκηνικό σε παραλία… Έδειραν Κινέζα μασέρ | Photos

κρήτη-απίστευτο-σκηνικό-σε-παραλία-έ-254195

kineza_mesaΜπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουομένων, εκτυλίχθηκε σήμερα περιστατικού άγριου ξυλοδαρμού Κινέζας μασέρ από τον «κουμανταδόρο» της περιοχής που φαίνεται ότι λειτουργούσε ως «προστάτης» στην περιοχή.  Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η neakriti.gr είναι ότι το θύμα, πήγε να προσφέρει υπηρεσίες μασάζ χωρίς την δική του άδεια, παίρνοντας τον πελάτη από την άλλα Κινέζα που ο δράστης είχε «υπό την προστασία του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο περιστατικό πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος έχει την προστασία του γυναίκα από την Κίνα, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της ως μασέρ, επί πληρωμή, στους λουόμενους.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν άλλες γυναίκες, μασέρ ομοεθνείς της πήραν τη δουλειά με αποτέλεσμα ο δράστης να τους ζητήσει τα ρέστα. Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο δήθεν «προστάτης» επιτέθηκε σε μία από τις μασέρ και αφού την ξυλοκόπησε βάναυσα η ίδια έμεινε αναίσθητη στο δρόμο.

Οι περαστικοί έμειναν άναυδοι από το συμβάν, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και η γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρεται αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook