Κρήτη | Απίστευτο… Απελπισμένη γιαγιά ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θ’ αυτοκτονήσει

κρήτη-απίστευτο-απελπισμένη-γιαγιά-73350

facebook autoktoniaΧάρη στην άμεση κινητοποίηση των διαδικτυακών φίλων της 62χρονης Κρητικιάς και βέβαια, τη σωτήρια επέμβαση των Αρχών, απετράπη ένα νέο τραγικό συμβάν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το candianews:

«Μέσω του facebook μία γυναίκα από τη Σητεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της… Τελικά, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έδωσε την εξήγηση ότι  ήθελε  να κινήσει το ενδιαφέρον ενός προσώπου!

Πρόκειται για μια 62χρονη , η οποία προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά και τα εγγόνια της από μια πενιχρή σύνταξη, όπως η ίδια της ισχυρίζεται.

Μην αντέχοντας άλλο τις οικονομικές δυσκολίες η γυναίκα από την Σητεία ανάρτησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook την πρόθεση της να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο αυτό.

Άνθρωποι που την γνώριζαν και διάβασαν το κείμενο απελπισίας που έγραψε κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Στην Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπίσουν τα στοιχεία της γυναίκας και την Διεύθυνση όπου μένει προκειμένου να προλάβουν το κακό.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Οι αστυνομικοί της Αθήνας έστειλαν επείγον σήμα στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και αμέσως περιπολικό με δύο αστυνομικούς βρέθηκε έξω στο σπίτι της γυναίκας.

Μετά από μία σύντομη συνομιλία μαζί τους, η γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα για κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δώσει τέρμα στην ζωή της αλλά το έκανε για προσωπικούς λόγους, αφού ήθελε να κινήσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου!

Λίγη ώρα μετά αναχώρησε και ο συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ έληξε.»

 

Πηγή: candianews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook