Κρήτη | Ανατροπή στο θάνατο του 57χρονου που βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι Κουδουμά – Τι ακριβώς συνέβη;

κρήτη-ανατροπή-στο-θάνατο-του-57χρονου-712444

Στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική αντίληψη πως ο 57χρονος από τη Νίβριτο έχασε τη ζωή του, επειδή έπεσε στο γκρεμό και τραυματίστηκε θανάσιμα στη Μονή Κουδουμά, έδωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ Γιώργος Τσικαλάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσικαλάς, ο 57χρονος είχε κληθεί από τον ηγούμενο της Μονής για να εκτελέσει υδραυλικές εργασίες στη Μονή, κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν.

Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, μετέβησαν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το μοναστήρι, εκεί όπου κατέληγε ένα λάστιχο, απ’ όπου υδρευόταν το Μοναστήρι, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, πιθανότατα και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και της καταπόνησης του οργανισμού από την υπαίθρια εργασία και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η γυναίκα του ειδοποίησε τον ηγούμενο κι εκείνος την πυροσβεστική και οι άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν δε διαπίστωσαν τραύματα από πτώση, με την πιθανότητα ο θάνατος του 57χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο τα ακριβή αιτία του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή:cretalive.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook