Κρήτη | Ανακάλυψαν τον ραλίστα της Εθνικής οδού

κρήτη-ανακάλυψαν-τον-ραλίστα-της-εθνι-149878

ASTYNOMIA TZIPΣε δύο άτομα κατέληξαν οι έρευνες της αστυνομίας για την επεισοδιακή καταδίωξη που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και έληξε άδοξα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος κατάφερε να…. βγάλει το περιπολικό εκτός δρόμου. ( δείτε εδώ )

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρχικά εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος που όμως δήλωσε ότι το είχε παραχωρήσει-με πληρεξούσιο- προς χρήση σε άλλο άτομο, με καταγωγή από την περιοχή του Φόδελε.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ ενώ του αφαιρέθηκε και η άδεια ικανότητας οδήγησης για 6 μήνες.

Το άτομο που φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος κατά τη διάρκεια της  καταδίωξης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό και δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο περιπολικό. Αυτό ωστόσο δεν είναι αρκετό για να σταματήσει το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, καθώς σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, μεταξύ άλλων για πρόκληση ατυχήματος και επικίνδυνη οδήγηση

 

Πηγή : cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Ανακάλυψαν τον ραλίστα της Εθνικής οδού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook