Κρήτη | Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων στην περιοχή του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο

κρήτη-αλλαγές-στην-κυκλοφορία-οχημάτ-536344

Την  Παρασκευή  19-05-2017 θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα της επαρχιακής οδού «Ηράκλειο-Βούτες» στην περιοχή των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης, που είχε αποκλειστεί για την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών  Α’ Φάσης του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας σε τμήμα της επαρχιακής οδού 7 «Ηράκλειο-Βούτες» στην περιοχή των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης».

Σύμφωνα με τα στελέχη της υπηρεσίας,  αφού  δοθεί σε κυκλοφορία το 1ο τμήμα που είχε αρχικώς αποκλεισθεί  (δηλ. απο την διασταύρωση προς Πανεπιστήμιο έως την ανατολική είσοδο του Πανεπιστημίου) θα γίνει έναρξη  εφαρμογής των ρυθμίσεων Β’ φάσης  στην οποία  προβλέπεται :

  • Αποκλεισμός του τμήματος από κόμβο ΙΤΕ έως και την Δυτική είσοδο του Πανεπιστημίου και
  • εξασφάλιση πρόσβασης από και προς το Πανεπιστήμιο  μέσω της διασταύρωσης Ηράκλειο–Πανεπιστήμιο  και ορισμένων  εισόδων  προς τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος που θα παραμείνουν προσβάσιμες.

Μετά τις προσβάσιμες εισόδους του Πανεπιστημίου ο δρόμος θα είναι αδιέξοδος, δηλ. κλειστός, προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια οι εργασίες Β΄Φάσης και δεν θα είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων προς Βούτες και ΙΤΕ που θα εξυπηρετούνται μόνο μέσω ΠΑΓΝΗ.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις  ισχύουσες ρυθμίσεις.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook