Κρήτη | Αλαλούμ με τις «χαμένες» εισπράξεις της παράστασης του Σεφερλή!

κρήτη-αλαλούμ-με-τις-χαμένες-εισπρά-526700

Μυστήριο με τον φάκελο που περιείχε τις εισπράξεις της παράστασης «Delivery γέλιου» του Μάρκου Σεφερλή και ο οποίος φέρεται να κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με τα αποφάγια, όταν από αφηρημάδα των συνεργατών του ξέμεινε πάνω στο τραπέζι ενός ψητοπωλείου στο Ηράκλειο!

Η περιπέτεια του φακέλου είχε αίσιο τέλος, αφού, χάρη στην επιμονή των δύο γυναικών, η μπλε σακούλα βρέθηκε και μέσα σε αυτή τα χρήματα άθικτα. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος εξήρε στην «Espresso» την κίνηση των δύο υπαλλήλων που βοήθησαν να βρεθούν τα χρήματα και, όπως είπε, τις επιβράβευσε με τιμητική άδεια πέντε ημερών.

Ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής σε δηλώσεις του σημείωσε: «Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη. Δεν ισχύει. Το μόνο που ισχύει είναι ότι το θέατρο βούλιαξε από κόσμο. Βάλαμε έξτρα παραστάσεις και πάλι έμεινε χιλιάδες κόσμος απέξω».

Από τη μία, ο δημοφιλής ηθοποιός διαψεύδει στην «Espresso» την είδηση, ενώ, από την άλλη, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός όχι μόνο την επιβεβαιώνει, αλλά επιβράβευσε και τις δύο υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του δήμου που τον βρήκαν με πενθήμερη τιμητική άδεια.

Πού να είναι η αλήθεια άραγε;

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook