Κρήτη | Αισιοδοξούν για την κατάσταση της υγείας του 32χρονου Αστυνομικού

κρήτη-αισιοδοξούν-για-την-κατάσταση-τ-320764

Οι γιατροί σήμερα θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 32χρονο αστυνομικό μετά από λίγα 24ωρα παραμονής του στο ΚΑΤ (δείτε εδώ).

Όπως είναι γνωστό μέχρι χθες ο Γιώργος παρέμενε σε καταστολή σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν συνάδελφοι του στο Ηράκλειο.

Αστυνομικοί που ενημερώνονται συνεχώς για την κατάσταση του ανέφεραν στην «Πατρίς» ότι χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα επιχειρηθεί να τον «ξυπνήσουν». Έχουν επικοινωνία με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο νοσοκομείο και περιμένουν πώς και πώς το παιδί τους να ανοίξει τα μάτια του μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Αστυνομικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 32χρονου, αν και αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση του είναι σοβαρή δεδομένου ότι λόγω του βαρύτατου τραυματισμού του έχασε πάρα πολύ αίμα. Αυτό που εύχονται και ελπίζουν όλοι είναι να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές.

Φαίνεται λοιπόν πως οι επιπλοκές που έθεταν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του ξεπερνιούνται, γεμίζοντας με… ελπίδα τους δικούς του ανθρώπους.

Αν και κάποια στιγμή οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες τελικά φαίνεται πως ο δυνατός οργανισμός του 32χρονου αστυνομικού αντιδρά και μάχεται προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην κράση του αστυνομικού και στην αποφυγή νέας επιπλοκής.

Έχασε το χέρι

Υπενθυμίζεται ότι η ζημιά που είχε υποστεί το χέρι, δεν καθιστούσε δυνατή τελικά τη συγκόλληση του άκρου, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από το ιατρικό προσωπικό.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση του τραύματος του χεριού του. Περίπου στις 2 χθες τα ξημερώματα, δύο αγγειοχειρουργοί του νοσοκομείου ενημέρωσαν τους γονείς για την έκβαση της επέμβασης.

Όμως το παρήγορο είναι ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή του, έχει σταθεροποιηθεί ενώ αισιόδοξοι είναι οι γιατροί και για την αποκατάσταση του βαρύτατου τραύματος που έχει υποστεί στο πόδι.

Πηγή: creteplus.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook