Κρήτη | Αγωνία για ηλικιωμένο που πληρώθηκε τη σύνταξη και χάθηκε

κρήτη-αγωνία-για-ηλικιωμένο-που-πληρώ-698907

Κάθε ώρα που περνάει κορυφώνεται όλο και περισσότερο η αγωνία για μια οικογένεια στο Ηράκλειο που αναζητά 75χρονο ηλικιωμένου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 8 ημέρες.

Ο Γιώργος Μπαλτζάκης σύμφωνα με τη σύζυγό του εξαφανίστηκε από τις Πατέλες όταν έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Είχε πληρωθεί τη σύνταξή του

Όπως σημειώνει συγκλονισμένη η σύζυγός του Κατίνα στο neakriti.gr «έφευγε να κάνει τη βόλτα του, αλλά πάντα επέστρεφε. Αυτό δεν το έχει ξανακάνει. Ψάξαμε παντού, ακόμα και στο λιμάνι όπου του άρεσε να πηγαίνει αλλά δεν τον βρήκαμε πουθενά. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά φοβόμαστε το χειρότερο γιατί την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε πληρωθεί τη σύνταξή του και είχε μαζί του αρκετά λεφτά».

Η οικογένεια έχει κινήσει «γη και ουρανό για να βρει τον ηλικιωμένο και παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την οικογένεια μέρα που εξαφανίστηκε, την Τετάρτη 30 Μαϊου, ο 75χρονος φορούσε μπλούζα γκρι και πράσινου χρώματος, καφέ παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Ο ηλικιωμένος είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.70-1.75.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook