Κρήτη | Αγωνία για έγκυο που πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο εν μέσω του χιονιά

κρήτη-αγωνία-για-έγκυο-που-πρέπει-να-μ-482072

Επιχείρηση μεταφοράς μια εγκύου, από χωριό της ενδοχώρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου βρίσκεται σε εξέλιξη, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Η έγκυος εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου και εξετάστηκε από τους γιατρούς. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, όμως η αιμορραγία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να αποφασίσουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο με ΙΧ.

Λόγω της χιονόπτωσης όμως το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη διαδρομή, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και οι αρμόδιοι φορείς, ξεκίνησαν μια ολόκληρη επιχείρηση για να αντιμετωπιστεί το περιστατικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατευθύνεται προς το σημείο, ένα γκρέιντερ του δήμου ανοίγει το δρόμο προκειμένου να περάσει το αυτοκίνητο με την έγκυο.

Μάλιστα, το έργο του ειδικού οχήματος δυσχερένουν τα πολλά αυτοκίνητα που έχουν μείνει δεξιά και αριστερά του δρόμου, καθώς πολλοί θέλησαν να βγουν για τα χίονια στην ύπαιθρο, χωρίς να υπολογίσουν τα προβλήματα…

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook