Κρήτη | Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του δικηγόρου

κρήτη-αίσιο-τέλος-στο-θρίλερ-με-την-εξ-301704

Στην Κεφαλονιά έδωσε «στίγμα ζωής» ο νεαρός Κρητικός δικηγόρος Γιάννης Αγαπάκης, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό επικοινώνησε με την οικογένειά του λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία του και δεν πρέπει να ανησυχούν.

Μετά τον πανελλαδικό ξεσηκωμό που προκάλεσε η αγωνία της μητέρας του Μαρίας, η οποία είχε να λάβει νέα του γιου της για περίπου ένα μήνα, ο Γιάννης επικοινώνησε, όπως λένε οι πληροφορίες αρχικά με τον θείο του και στη συνέχεια με την ίδια την μητέρα του, η οποία όπως ήταν φυσικό ξέσπασε σε λυγμούς χαράς.

Μάλιστα αύριο αναμένεται να μεταβεί στο νησί του Ιονίου προκειμένου να συναντήσει το γιο της και να τον αγκαλιάσει σφιχτά, όπως λέει χαρακτηριστικα.

Η ίδια δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για όσους έσπευσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Γιάννη, ενώ ειδική αναφορά κάνει – μιλώντας στο cretalive – στον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος – όπως αναφέρει- επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της το βράδυ της Τετάρτης και τη διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί και σήμερα θα είχε νέα από το παιδί της

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook