Κρήτη | Έσωσε εγκλωβισμένη και τραυματισμένη γυναίκα με κίνδυνο της ζωής του

κρήτη-έσωσε-εγκλωβισμένη-και-τραυματ-463335

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Ανθ/ρχος Λ.Σ. Δαφέρμος Μενέλαος, για έναν συνάδελφό του, τον Μιχάλη Μηλάκη, ο οποίος εχτές το απόγευμα ειδοποιήθηκε για μία γυναίκα η οποία εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε στην περιοχή της Λυγαριάς, και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε στo σημείο και την έσωσε με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας.

Αναλυτικά, το συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Δαφέρμου:

Συγχαρητηρια στον συναδελφο μας Ανθ/στη Λ.Σ. Μηλάκη Μιχαήλ

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητηρια στον συναδελφο μας Ανθ/στη Λ.Σ.Μηλάκη Μιχαήλ διότι εχθές Σαββατο πρώτες απογευματινές ώρες ειδοποιηθηκε Υπηρεσια μας Α΄ Λ/Τ Ληνοπεραμμάτων απο Α/Φ Κ.Λ.Ηρακλειου οτι υπάρχει άνθρωπος σε κίνδυνο στην περιοχή Λυγαριά Αγίας Πελαγιας .

Άμεσα ο συναδελφος μας , παρά του ότι δεν ήταν περιοχή αρμοδιότητας – δικαιοδοσιας μας , προσέτρεξε και έφτασε πρώτος στο σημείο όπου του υπέδειξαν , και με κίνδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας είχε καιρια συμβολή στον απεγκλωβισμό γυναίκας όπου ειχε υποστει πολύ σοβαρό τραυματισμό με τρια καταγματα σε διαφορετικά σημεία στο ίδιο πόδι . Λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής η επιχειριση απεγκλωβισμού είχε διαρκεια παραπάνω απο 2 ώρες . Να τονισθεί ότι δεν υπήρχε φωτισμός στην περιοχή και την εξαιρετικά δυσκολη πρόσβαση στο συγκεκριμενο σημείο λόγω του δυσβατου τοπιου , καθώς υπάρχουν κοφτερά βραχια σε πολύ μεγάλη ακτινα . Μιχάλη σου ευχομαι πάντα τέτοιες διασώσεις , σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου . Ο Διοικητης σου

Ανθ/ρχος Λ.Σ. Δαφερμος Μενέλαος

Candianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook