Κρήτη | «Έπαιξαν τα ρέστα τους» και βρέθηκαν με χειροπέδες

κρήτη-έπαιξαν-τα-ρέστα-τους-και-βρέθ-192408

pokerΣυνελήφθησαν, την Παρασκευή το βράδυ στο Δήμο Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πέντε ημεδαποί ηλικίας  31, 34, 35, 36 και 43 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο», ιδιοκτησίας  43χρονου ημεδαπού, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει στους ανωτέρω τη διενέργεια σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, του παράνομου τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενο από  τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, 151 μάρκες διαφόρων χρωμάτων με την ένδειξη « LAS VEGAS» και μια  πλήρη τράπουλα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook