Κρήτη | Ένας… Φάρος προς ενοικίαση!

κρήτη-ένας-φάρος-προς-ενοικίαση-615345

Υπήρξε για χρόνια ένας ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός πολυχώρος εκδηλώσεων που ταυτίστηκε με τη Νέα Αλικαρνασσό και προσπάθησε να αποτελέσει το βασικό πυλώνα της διασκέδασης για τα Ανατολικά Προάστια!

Ο λόγος για τον γνωστό δημοτικό χώρο ΦΑΡΟΣ που όμως «κακόπεσε» τελικά και βρέθηκε στα αζήτητα, ασφαλώς και λόγω της οικονομικής κρίσης. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ο ΦΑΡΟΣ LIVE όπως έμεινε γνωστός στη νυχτερινή διασκέδαση του Ηρακλείου, αποτέλεσε τον χώρο διασκέδασης για γάμους, βαπτίσεις ακόμα και πολιτικές εκδηλώσεις της εποχής. Υπενθυμίζουμε πως ανήκε ο χώρος, έκτασης 8 στρεμμάτων στον πρώην δήμο Αλικαρνασσού τον οποίο τον ενοικίασε σε ιδιώτη, αλλά δυστυχώς το 2012 ο επιχειρηματίας το άφησε με αποτέλεσμα να αφεθεί στην τύχη του!

Τα επόμενα χρονια ο δημος Ηρακλείου προσπάθησε να το αξιοποιήσει προσπαθώντας να μετεγκαταστήσει εκεί υπηρεσίες του, χωρίς αποτέλεσμα, αφού προκρίθηκε τελικά η ενοικίαση του χώρου.

Η εκτιμητική επιτροπή του δήμου Ηρακλείου αφού μέτρησε τα δεδομένα αποφάσισε να προτείνει να ενοικιαστεί ο χώρος έναντι 10.000 ευρώ μηνιαίως κάτι που ενέκρινε η οικονομική επιτροπή σήμερα και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!

Το ερώτημα ειναι αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και σε αυτό το ποσό διότι ο χώρος χρειάζεται κι ενα σεβαστό ποσό για να επιστρέψει σε κανονική κατάσταση!

Πηγή: cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook