Κρήτη | Έκαναν ρινγκ το…αεροπλάνο | Άγριες μπουνιές στα 3000 πόδια

κρήτη-έκαναν-ρινγκ-τοαεροπλάνο-άγρ-259481

esoteriko_aeroplanou

Άγριο ξύλο έπεσε στην καμπίνα αεροσκάφους μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών, μεταξύ δύο επιβατών οι οποίοι πετούσαν για Ηράκλειο

Οι φασαριόζοι επιβάτες άρχισαν να τσακώνονται από τη Ρίγα της Λετονίας, απ’ όπου και ξεκίνησε το αεροπλάνο την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι. Στο αεροδρόμιο της χώρας τους δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό επεισόδιο και έτσι οι δυο ομοεθνείς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» και οι δύο άνδρες, που είναι ηλικίας περίπου 30 -35 ετών, συνοδεύονταν από τις συζύγους τους. Κάθονταν ο ένας πίσω από τον άλλο στις μπροστινές θέσεις του αεροπλάνου και από τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, δεν γνωρίζονταν ο ένας με τον άλλο.

Μέσα στο αεροπλάνο όμως άρχισαν οι πρώτοι διαπληκτισμοί. Κάποια στιγμή οι φωνές «γέμισαν» την καμπίνα και όταν έσπευσε η αεροσυνοδός να δει τι συνέβη, είδε τον έναν Λετονό μέσα στα αίματα, στο κάθισμα του. Είχε δεχτεί τις μπουνιές του συμπατριώτη του και αιμορραγούσε. Χαρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Εκεί οι αστυνομικοί ανέλαβαν την υπόθεση, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθουν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σύμφωνα με πλήροφορίες, φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το οποίο ήπιε πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο

creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook