Κρήτη | Ανατριχιαστική αυτοκτονία | Έδωσε τέλος στη ζωή του σε παγκάκι!

κρήτη-ανατριχιαστική-αυτοκτονία-έδω-205884

pagkakiΔύο ανθρώπους που αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να δώσουν τέλος στην ζωή τους θρηνεί η Κρήτη τις τελευταίες ώρες, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη το ανησυχητικό φαινόμενο των αυτοκτονιών, ενώ δεν είναι λίγα και τα περιστατικά κάποιων άλλων, που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν (δες εδώ).

Στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν δύο αυτοκτονίες με κοινά χαρακτηριστικά, που δεν αφορούσαν στην κρίση. Πιο πρόσφατη, η αυτοχειρία του 68χρονου άνδρα στο Χανδρά Σητείας το πρωί της Τετάρτης με τις λεπτομέρειες ωστόσο της υπόθεσης να είναι σοκαριστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος άνδρας, μη μπορώντας να αντέξει σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να απομονωθεί από συγγενείς και φίλους του. Κάποιοι μάλιστα είχαν καιρό να τον δουν και ρωτούσαν γι’αυτόν. Χθες όμως το πρωί, φαίνεται πως για τον αυτόχειρα ήταν η μέρα όπου το δράμα του θα τελείωνε, όπως κι έγινε.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που ζούσε μόνος του χωρίς να έχει οικογένεια και παιδιά, βγήκε έξω από το σπίτι του λίγο πριν τις 8 το πρωί και λίγα μέτρα παρακάτω κάθισε στο παγκάκι του δρόμου. Στηρίζοντας το κυνηγετικό όπλο στο δρόμο, έδωσε τέλος στη ζωή του πυροβολώντας τον εαυτό του μέσα στο στόμα.

Στο σημείο μάλιστα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημάδι που άφησε το όπλο στο χώμα, κατά τη διάρκεια του πυροβολισμού. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

ekriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook