Κρήτη | Άφωνος ο Υπουργός | Το σοκαριστικό βίντεο από την Εθνική Οδό που «εξασφάλισε» κονδύλια

κρήτη-άφωνος-ο-υπουργός-το-σοκαριστι-176494

‘Εκπληκτος από την επικινδυνότητα των κόμβων της Αγίας Πελαγίας, εκεί όπου έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία δυστυχήματα, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του, με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Κεγκέρογλου, τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιδήμαρχο κ. Αποστολάκη.

Μάλιστα, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Μαμουλάκης, ο υπουργός έμεινε άφωνος βλέποντας το βίντεο που καταγράφει τους επικίνδυνους ελιγμούς των αυτοκινήτων, που αναγκάζονται να παρανομήσουν, κάνοντας λόγο για τριτοκοσμική κατάσταση.

troxaio_1Ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είπε ότι θα επισκεφθεί την Κρήτη σε δύο εβδομάδες, έδωσε την προσωπική του δέσμευση στους παριστάμενους, ότι θα δοθούν τα χρήματα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση των έργων που πρέπει να γίνουν και στους δύο κόμβους – καρμανιόλες της περιοχές, προκειμένου οι οδηγοί να μην παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να μπουν ή να βγουν από την Αγία Πελαγία.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα έχει διασφαλιστεί τόσο η ασφαλής πρόσβαση στην Αγία Πελαγία, επισκεπτών και κατοίκων, όσο και η έξοδος προς Ηράκλειο, και προς Χανιά.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook