Κρήτη | Άρχισαν τα όργανα | Οι πρώτες συλλήψεις για μπαρμπούτι

κρήτη-άρχισαν-τα-όργανα-οι-πρώτες-συλ-310043

Συνελήφθησαν, την Κυριακή το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, έξι ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 72 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών,  βραδινές ώρες χθες (18.12.2016), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε πέντε ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook