Κρήτη | «Άνοιξαν» το σπίτι της μητέρας της Γιάννας Αγγελοπούλου

κρήτη-άνοιξαν-το-σπίτι-της-μητέρας-τ-228889

diarrixiΑποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι της μητέρας της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στο Ηράκλειο, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Οι τρεις Ρομά, αφού βρέθηκαν στην ισόγεια κατοικία, έσπασαν ένα ξύλινο κομμάτι παντζουριού και εν συνεχεία το τζάμι του παραθύρου και προσπάθησαν να μπουν στο εσωτερικό. Κανείς δεν ήταν στο σπίτι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια έλειπε σε ταξίδι στην Αθήνα.

Για κακή τους τύχη, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες που ενημέρωσαν το «100» και στο σημείο έσπευσε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Οι τρεις διαρρήκτες προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη πήδηξαν σε ταράτσα διπλανής κατοικίας, με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τους παίρνουν στο κατόπι. Οι δύο εκ των τριών δραστών εγκλωβίστηκαν σε αποθήκη της ταράτσας και μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα της τους συνέλαβαν.

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε μέσα σε καταψύκτη της αποθήκης. Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου κατά την προανάκριση φέρονται να κατονόμασαν και τον τρίτο συνεργό τους, Ρομά, που με τη σειρά του συνελήφθη.

Κοντά στο σπίτι που επιχείρησαν να διαρρήξουν οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος, ο 27χρονος και ο 39χονος με αντίστοιχα καμώματά τους απασχολούν τις αστυνομικές Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατά την προανάκριση εξιχνίασαν τουλάχιστον 11 διαρρήξεις και κλοπές στις οποίες είχαν προβεί.

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα σήμερα και αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ έκαστος και περιοριστικό όρο να εμφανίζονται κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook