Κρήτη | Άγρια καταδίωξη για μία μηχανή μεγάλου κυβισμού

κρήτη-άγρια-καταδίωξη-για-μία-μηχανή-μ-553004

Άγρια καταδίωξη περίμενε τους παραλίγο κλέφτες μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού, με σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία να διαδραματίζονται στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχανή μεγάλου κυβισμού από σπίτι στο Ηράκλειο.

Οι δράστες, όμως, δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι, καθώς τους αντιλήφθηκε γείτονας του θύματος, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης στάλθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών.

Έπειτα από έρευνα, το ένα περιπολικό κατάφερε να τους εντοπίσει , σε περιοχή του Ηρακλείου, και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς που επέβαιναν στο δεύτερο περιπολικό, τους παρακολουθούσαν με σβησμένα φώτα.

Οι αστυνομικοί είδαν τους δράστες να κινούνται με ένα αυτοκίνητο 4×4, το οποίο και ακινητοποίησαν στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αγροτικού, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα κρητικά μαχαίρια, σακουλάκια με ναρκωτικά, καθώς και εργαλεία κοπής.

Ενώ, βρήκαν και το συγκεκριμένο εργαλείο κοπής το οποίο οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν για να κόψουν την αλυσίδα της μηχανής μεγάλου κυβισμού προκειμένου να την «αρπάξουν» ανεπιτυχώς.

Οι δράστες , δύο αλλοδαποί και ένας ντόπιος, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook