Κουσκουνάς: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου»

κουσκουνάς-έπαιξε-μεγάλο-ρόλο-η-επιθ-554047

Ο ΟΦΗ πήρε τον πρώτο σκόρερ της φετινής Β’ Εθνικής, Νίκο Κουσκουνά και έβαλε στις τάξεις του ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια βγήκε πρώτος σκόρερ με τα Τρίκαλα στη Football League, ενώ ήταν τα προηγούμενα δυο χρόνια και πρώτος σκόρερ με την Ελευσίνα στη Γ’ Εθνική, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για την απόφασή του να πει το «ναι» στην ηρακλειώτικη ομάδα.

«Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».

Για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ΟΦΗ, ανέφερε πως: «Η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Έπαιξε, όμως, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου και η επιθυμία του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».

Ο Κουσκουνάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με τον ΟΦΗ, τόνισε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Έχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

Τέλος, το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ, είναι το εξής: «Θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ για να τα πάω ακόμα καλύτερα!»

Στη φωτογραφία ο Νίκος Κουσκουνάς υπογράφει το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook