«Κουλούρια» στα Περβόλια… Πλατανιάς – Ατρόμητος 0 – 0

κουλούρια-στα-περβόλια-πλατανιάς-8-203553

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / SUPERLEAGUE / PLATANIAS - ATROMITOSΔιεκδίκησαν και οι δύο (Πλατανιάς-Ατρόμητος) τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν πιο κοντά σε αυτήν, καθώς ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος. Πλατανιάς και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό (0-0) στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ενώ σπατάλησαν καλές ευκαιρίες. 

Οι «μπλε» έφθασαν τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την όγδοη ισοπαλία στη φετινή Super League, ενώ είναι στην ένατη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και είναι πέντε μακριά από τα play-off. Από την άλλοι οι Κρητικοί έχουν την ίδια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. 

Κυβρακίδης, Νάστος και Δημούτσος έφθασαν τις τέσσερις κίτρινες, αλλά δεν τους… χάλασε. Τις επιδίωξαν, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους στην επόμενη αναμέτρηση, που είναι με τη Νίκη Βόλου, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. 

Το ματς 

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Είχε παλμό από την αρχή του μέχρι το 35’ περίπου. Γκολ δεν είχε στα πρώτα του 45 λεπτά, αλλά θα μπορούσαν να είχαν βάλει και οι δύο ομάδες, καθώς οι φάσεις που έφτιαξαν αμφότερες μπορεί να ήταν λίγες, αλλά ήταν και καλές. Ο Παπάζογλου είχε καλή στιγμή στο 14’, όταν και νίκησε τον Ολιμπά στον αέρα, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του. Οι Χανιώτες έφθασαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ έξι λεπτά αργότερα, όμως ο Ιτούα που βρέθηκε σε ιδανικό σημείο… κατάφερε να αστοχήσει, ενώ ήταν αμαρκάριστος. 

inner 

Ο Παπάζογλου ήταν η μοναδική απειλή για την εστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και στο 29’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν off-side. Δύο λεπτά αργότερα πήρε και πάλι κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως αστόχησε και πάλι. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση μέχρι την ανάπαυλα, παρά μόνο ένα σουτ του Τόρες. 

Το δεύτερο μέρος ήταν αισθητά χειρότερο. Ρυθμό δεν είχε τόσο καλό όπως στο πρώτο μέρος και η ένταση ανέβηκε στα τελευταία λεπτά. Δεν είχε τόσες και τόσο καλές ευκαιρίες όπως στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος, αφήνοντας λίγα περιθώρια στην ομάδα των Περιβολίων για να απειλήσει. Η μοναδική της ήταν προς το τέλος του ματς, όταν ο Μιλούνοβιτς δεν μπόρεσε να εκτελέσει, αν και έφθασε πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία, αλλά τον σταμάτησε ο Κατσουράνης, που νωρίτερα του είχε προσφέρει την μπάλα. 

inner 

Η ομάδα του Σα Πίντο ήταν αυτή που απειλούσε πιο πολύ και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν πήρε από το παιχνίδι, αυτό που δικαιούταν στο δεύτερο μέρος, αλλά και συνολικά. 

sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook