«Κουλούρια» στα Περβόλια… Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατρόμητο και Πλατανιά στο κύπελλο

κουλούρια-στα-περβόλια-ανοιχτοί-λ-318836

Ο Πλατανιάς έψαχνε το γκολ και τη νίκη στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, εντούτοις έμεινε στο 0-0, με τις δύο ομάδες έτσι να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. «Κακός δαίμονας» εξελίσσεται για τη χανιώτικη ομάδα αυτή του Περιστερίου, την οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ σε σύνολο οκτώ αγώνων!

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 4η ισοπαλία που απέσπασε, ενώ τα άλλα τέσσερα ματς τα έχει χάσει. Ο Πλατανιάς που για μία ακόμα φορά και δη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε χωρίς γκολ, έχοντας να σκοράρει από τις 5 Δεκεμβρίου και τον αγώνα στην Ξάνθη!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το παιχνίδι που έγινε υπό την παρουσία 800 περίπου φιλάθλων στα Περβόλια δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Πλατανιά να είχε τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ευκαιρίες. Καλύτερη σίγουρα ήταν αυτή στο 71’ όταν ο Ανγκούλο βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Μπάρκα αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του! Για τον Ατρόμητο από την άλλη, καλύτερη στιγμή, αυτή του 65ου λεπτού με τον Ναπολεόνι να σουτάρει προς την εστία του Πλατανιά και τον Κοκκαλά ν’ αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Πλατανιάς έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου από τη Μακεδονία, ο οποίος υπέπεσε σε… ουκ ολίγα λάθη, τα οποία εξόργισαν τους γηπεδούχους. Να σημειωθεί μάλιστα ότι σχετική αναφορά έκανε στις δηλώσεις στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παράσχος. Ο Παπαδόπουλος δεν είναι ότι χρεώνεται το «μεγάλο» λάθος, αλλά με τα σφυρίγματά του «χαλούσε» το ρυθμό του Πλατανιά και τον διέκοπτε συνεχώς όποτε ήθελε να δημιουργήσει…

Papadopoulos

Επόμενο ματς για τις δύο ομάδες, το Σάββατο για το πρωτάθλημα, ενώ η ρεβάνς για το Κύπελλο αναμένεται την άλλη Τρίτη. Και τα δύο ματς θα γίνουν στο Περιστέρι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1’ Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Πλατανιάς χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν από γύρισμα του Ανγκούλο ο Τζίλβαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

20’ Ο Ανγκούλο γυρίζει στον Αποστολόπουλο, που βγάζει ιδανική σέντρα για τον Γκνιάτιτς, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στον… ουρανό των διχτύων αλλά από την εξωτερική πλευρά.

35’ Φάουλ του Τζίλβαν κεφαλιά του Μπανανά άουτ.

41’ Μακρινό σουτ του Μπρίτο η μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Κοκκαλά.

51’ Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες η μπάλα περνάει επικίνδυνα απ’ όλους και καταλήγει άουτ χωρίς να μπορέσει κάποιος παίκτης του Ατρόμητου να τη στείλει στα δίχτυα.

64’ Σέντρα του Αποστολόπουλου ο Γουνδουλάκης δεν παίρνει όπως θα ήθελε την κεφαλιά κι η μπάλα καταλήγει άουτ.

65’ Ο Ναπολεόνι «άδειασε» τους αμυντικούς του Πλατανιά και σούταρε για να κάνει σπουδαία επέμβαση με τα πόδια ο Κοκκαλάς.

68’ Ο Ανγκούλο βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπάρκα να αποκρούει σε κόρνερ.

70’ Ο Γουνδουλάκης γύρισε την μπάλα στον Αποστολόπουλο που με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε άουτ.

71’ Απίστευτη ευκαιρία με τον Ανγκούλο. Από κεφαλιά προς τα πίσω του Μπάλλα ο Ισπανός φορ βγήκε… φάτσα με τον Μπάρκα αλλά κατάφερε να στείλει με πλασέ την μπάλα άουτ!

81’ Πάσα του Τσουράκη στον Ανγκούλο που σεντράρει για τον Πάγκαλο, ο οποίος κάνει το σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από την πλάτη του Ούμπιντες.

82’ Σουτ του Ναπολεόνι μέσα από την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κοκκαλάς.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας)-Δόσης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Αντωνίου

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς (15’), Γοδόι (35’), Σελίν (85’), Βάντερσον (90+3’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46’ Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (67’ Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος, Τζίλβαν (79’ Πάγκαλος), Ανγκούλο.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Ούμπιντες, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι (67’ Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (73’ Ουσέρο), Μπρίτο (87’ Φυτανίδης), Μπίτολο, Ναπολεόνι.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook