«Κουλούρια» για τον Α.Ο.Χανιά στο Μενίδι | 0-0 με τον Αχαρναϊκό

κουλούρια-για-τον-α-ο-χανιά-στο-μενίδ-226442

aox_axarnaikosΠολύτιμο αποτέλεσμα απέσπασε στο Μενίδι ο Α.Ο.Χανιά. Ο ΑΟΧ δεν δικαιούται κάτι παραπάνω από το 0-0, ωστόσο, αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την κατάληψη της προνομιούχου 4ης θέσης.

Ο Αχαρναϊκός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο και ο ΑΟΧ απλώς έμενε σε παθητικό ρόλο. Ο Αχαρναϊκός έχασε πάμπολλες ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια (με Παπατόλιο και Ιορδανόπουλο) και τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Αυτή ήταν το χαμένο πέναλτι του Γιέσιτς το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιώργος Σικαλιάς που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν ο «φύλακας-άγγελος» του ΑΟΧ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ ισορρόπησε το ματς. Δεν επέτρεψε στον Αχαρναϊκό να δημιουργήσει φάσεις και στη δική του μοναδική καλή ευκαιρία, θα μπορούσε να σκοράρει με τον Γκονζάλες στο 66′.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στον Αχαρναϊκό είναι σημαντικός για τον ΑΟΧ, που ωστόσο, μετά το ρεπό του θα πρέπει να πάρει νίκες στα δύο τελευταία ματς, με Παναχαϊκή και Επισκοπή.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

3’ Διαμαρτυρίες από πλευράς Αχαρναϊκού για χέρι αμυντικού του ΑΟΧ μέσα στην περιοχή, από προσπάθεια του Μωυσιάδη.

14’ Σουτ του Παπατόλιου, λίγο άουτ η μπάλα

22’ Σέντρα του Καλογερόπουλου, δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει ο Ταμπάκης

24’ Δοκάρι για τον Αχαρναϊκό, μετά από σουτ του Παπατόλιου στο κάθετο δοκάρι του Σικαλιά.

40’ Σουτ του Ιορδανόπουλου στο δοκάρι του Σικαλιά.

42’ «Τραβηγμένο» πέναλτι κέρδισε ο Αχαρναϊκός. Ανατροπή Ταμπάκη από τον Παγώνη.Πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιέσιτς και απέκρουσε ο Σικαλιάς!

66’ Κεφαλιά του Γκονζάλες (από σέντρα του Παγώνη) αλλά απέκρουσε ο Παγούδης. Πρώτη σπουδαία φάση για τον ΑΟΧ.

77’ Κεφαλιά του Ταμπάκη, λίγο άουτ η μπάλα

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ.Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (88’ Σκαθαρούδης), Χριστόπουλος, Αθανασίου (78’ Ίλιεφ), Παπατόλιος (70’ Εμέκα), Ιωαννίδης, Ιορδανίδης.

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Κ.Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος (31’ Σιλιγαρδάκης), Γκούμας (46’ Νύκταρης), Οικονομόπουλος, Παγώνης (74’ Κοντέων), Καραγιάννης, Γκονζάλες, Κρητικός, Εσσόνο, Ανδρέου, Γκότοβος.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook