Κορυφαίος στην Ευρώπη μέσω… Χανίων ο Τεντόγλου

κορυφαίος-στην-ευρώπη-μέσω-χανίων-ο-τ-691741

Το δεύτερος μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του έκανε σήμερα στη διάρκεια του μίτινγκ «Χανιά 2018», ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο νεαρός αθλητής στο έκτο και τελευταίο άλμα προσγειώθηκε στα 8,19 μ. (-0,7) σε έναν από τους καλύτερους και σταθερότερους αγώνες της καριέρας του. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 7,84 μ. (1,0), συνέχισε με 7,99 μ. (1,1) και 8,01 (0,5) και 7,96 μ., ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια. Ο Τεντόγλου έγινε ο κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη και έδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι σε θέση να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου., «Ήθελα μια καλύτερη επίδοση και αυτό γιατί βλέπω και στις προπονήσεις πως μπορώ να κυνηγήσω μεγαλύτερα άλματα. Σήμερα έκανα άλματα για πρώτη φορά με ολόκληρη τη φορά μου και αυτό είχε ως συνέπεια να κάνω κάποια λάθη», είπε ο Τεντόγλου, που θα συνεχίσει στις 2 Ιουνίου στο Χένγκελο.Δεύτερος με 7,67 μ. (1,1) ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδης και ο τρίτος ο Ντίνο Πίρβαν με 7,66 μέτρα.

Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν βρήκε τον απαιτούμενο συναγωνισμό για να κυνηγήσει το χρόνο που θα ήθελε, ενώ στα τελευταία μέτρα της κούρσας των 110 μ. εμπ. ένιωσε έναν πόνο στην μέση, μετά το έβδομο εμπόδιο. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλο τερμάτισε σε 13.62 κοντά στο 13,60 μ., που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ο Δουβαλίδης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα όπου είχε τερματίσει σε 13.41. «Ήμουν αργός σήμερα, δε μου βγήκε η κούρσα. Μετά το έβδομο εμπόδιο στραβοπάτησα και ένιωσα έναν έντονο πόνο στη μέση, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό», είπε ο Δουβαλίδης, ο οποίος θα συνεχίσει τους αγώνες του το ερχόμενο Σάββατο στη Βάρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook