Κοπή πίτας και προβολή ταινίας ανακοίνωσε ο ΑΟΚ Χανιά

κοπή-πίτας-και-προβολή-ταινίας-ανακοί-650989

Την Τετάρτη, στις 19:00, στον Κινηματογράφο Mega Place στον Βλητέ Χανίων, θα κόψει την πίτα του ο ΑΟΚ Χανιά, ενώ πιο πριν τα παιδιά των υποδομών θα παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”, που αναφέρεται στο “έπος” της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που πέτυχε κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας του συλλόγου μας να δώσει σωστές κατευθύνσεις για το μπάσκετ στα παιδιά των υποδομών μας, το ΔΣ του ΑΟΚ Χανιά προσκαλεί τους παίκτες της ομάδας μας να παρακολουθήσουν την Τετάρτη (14/2) στις 19:00, στον Κινηματογράφο Mega Place στο Βλητέ Χανίων, την νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”, που αναφέρεται στο “έπος” της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που πέτυχε κάτι τέτοιο.

Τα παιδιά του συλλόγου μας θα πάρουν γεύση από ένα ιστορικό – αθλητικό γεγονός που αποτελεί διαχρονικά, παράδειγμα προς μίμηση.

Αμέσως μετά το τέλος της ταινίας, ο ΑΟΚ Χανιά θα κόψει την πίτα του σε αίθουσα εκδηλώσεων του Mega Place, όπου θα δώσουν (φυσικά) το “παρών” όλα τα τμήματά του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook