Κομοτηνή: Άγριο έγκλημα! 14χρονος σκότωσε το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί | Video

κομοτηνή-άγριο-έγκλημα-14χρονος-σκότωσ-488981

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου αγοριού, οι αστυνομικοί μιλούσαν για δολοφονία.

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό ενηλίκου…

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί από χθες, στην Κομοτηνή. Αργά το απόγευμα, ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Τα χειρότερα νέα ήρθαν το μεσημέρι για την εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ… Ο άτυχος μικρός βρέθηκε νεκρός, σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή από αστυνομικούς.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σωρό εξάχρονου αγοριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό ή απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε βγάλει «Amber Alert», στο οποίο αναφέρονταν ότι ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/1 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεζάλ ήταν κωφός.

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, ο Κώστας Γιαννόπουλος από «Το χαμόγελο του παιδιού»:

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 14χρονου

Kάποιοι είδαν το εξαφανισμένο παιδάκι κοντά στην Κομοτηνή και μαζί του ήταν ο 14χρονος τσιγγάνος ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 14χρονο και εκείνος, φέρεται να τους ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το παιδί και να τους υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας: ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Κομοτηνής.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook