Κολλημένος με τον… Τσίπρα: Δεν ήθελε να χειρουργηθεί για να μη χάσει την ομιλία!

κολλημένος-με-τον-τσίπρα-δεν-ήθελε-να-288734

Οι γιατροί, ο ασθενής και… ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνθέτουν το παζλ μιας απίστευτης ιστορίας που έχει γίνει θέμα συζήτησης τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Θεσσαλονίκη!

Μια απίστευτη ιστορία αντιμετώπισαν οι γιατροί και οι συγγενείς ενός 75χρονου Ξανθιώτη, ο οποίος αρνήθηκε να εγχειριστεί σε κλινική της Θεσσαλονίκης, επειδή η επέμβαση συνέπιπτε με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, την περασμένη Παρασκευή.

Οι γιατροί και οι συγγενείς άκουσαν έκπληκτοι τον 75χρονο Ξανθιώτη να αρνείται την επέμβαση λίγα λεπτά πριν ναρκωθεί. Στις παραινέσεις των γιατρών να μελετήσει τις εξετάσεις του για να διαπιστώσει την αναγκαιότητα, αυτός απάντησε πως θέλει να περιμένει την ομιλία, κατηγορώντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη φυγή του και τις πρόωρες εκλογές.

Μάλιστα ο 75χρονος αφού αρνήθηκε να εγχειριστεί την Παρασκευή, ζήτησε και πήρε εξιτήριο το Σάββατο, προκειμένου να ψηφίσει την Κυριακή στην Ξάνθη. Οι γιατροί επέμειναν ότι έπρεπε να παραμείνει για να υποβληθεί στην επέμβαση αλλά με δική του ευθύνη υπέγραψε και έφυγε για την Ξάνθη.

Εξαιτίας της άρνησης να υποβληθεί σε επέμβαση, που προκάλεσε τη δυσφορία των γιατρών, αυτή ματαιώθηκε και υποβάλλεται σε διαφορετική θεραπευτική αγωγή. Οι συγγενείς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την απόφαση του 75χρονου Ξανθιώτη, ο οποίος έχει μακρά πολιτική διαδρομή και φαίνεται πως έζησε έντονα την εκλογική αναμέτρηση.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook