Κοζάνη: Νέες κατηγορίες στον δολοφόνο της Ανθής Λινάρδου – Η φημολογία για συμφωνία μέσα στις φυλακές!

κοζάνη-νέες-κατηγορίες-στον-δολοφόνο-639974
Κοζάνη: Νέες κατηγορίες στον δολοφόνο της Ανθής Λινάρδου – Η φημολογία για συμφωνία μέσα στις φυλακές! | Newsit.gr

Ο Τάσος Τσιουχάρας σκότωσε και έθαψε την Ανθή Λινάρδου σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. Πλέον ο συζυγοκτόνος αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες…

Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος Τάσος Τσιουχάρας, που σκότωσε και θα έθαψε τη σύζυγό του Ανθή Λινάρδου τον Ιανουάριο του 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 25 Ιανουαρίου 2018 θα οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης βλάβης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται σαν κατηγορούμενος για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Αναστάσιος Τσιουχάρας μεταφέρθηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις φυλακές της Λάρισας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διερεύνηση της κατηγορίας του Τάσου Τσιουχάρα, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Πηγή: kozanilife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook