Κλαίει η φοιτητική κοινότητα στην Κρήτη για τον Διονύση και την Χριστίνα που «έσβησαν» στην άσφαλτο

κλαίει-η-φοιτητική-κοινότητα-στην-κρή-462011

Συγκλονισμένοι συμφοιτητές, φίλοι και καθηγητές των αδικοχαμένων φοιτητών

Σοκαρισμένη είναι από το πρωί η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Ρεθύμνου, μετά το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, δείτε ΕΔΩ, και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 21χρονου φοιτητή και μιας 22χρονης φοιτήτριας.

Ο 21χρονος Διονύσης Δαμάσκος φοιτούσε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, ενώ η 22χρονη Χριστίνα Ραφαηλία Χάνη στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο θάνατο των δύο παιδιών.panepistimio_kritis

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συµµετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ ∆ΑΜΑΣΚΟΥ και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ- ΡΑΦΑΗΛΙΑΣ ΧΑΝΗ και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία δυστυχήµατα διαρκώς αυξάνονται µε αποτέλεσµα καθηµερινά να θρηνούµε θύµατα, µεταξύ των οποίων συχνά νέους ανθρώπους. Σήµερα η πανεπιστηµιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Οδυσσέας – Ιωάννης Λ. Ζώρας »

zarpanews.gr

One thought on “Κλαίει η φοιτητική κοινότητα στην Κρήτη για τον Διονύση και την Χριστίνα που «έσβησαν» στην άσφαλτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook