«Κλαίει» η Ελένη! Ιστορικό χαμηλό σημείωσε η χθεσινή εκπομπή της, η οποία φέτος στενάζει στους πίνακες τηλεθέασης!

κλαίει-η-ελένη-ιστορικό-χαμηλό-σημε-315961

Εντάξει…. «κλαίει» η Ελένη! Ποια Ελένη; Μία είναι η Ελένη, η εθνική μας Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη… Πραγματικά οι χθεσινές επιδόσεις της «Ελένης» της στον Alpha ήταν για… κλάματα!

Η καθημερινή, μσημεριανή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας φέτος τα περνάει κάτι παραπάνω από δύσκολα, μιας και… στενάζει στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο άλλοτε τηλεοπτικός περίπατος της Ελένης έχει πάει… περίπατο και τώρα η «βασίλισσα» του Alpha καλείται να βγάλει για λίγο το… φουρό της και την… τιάρα της, να σηκώσει μανίκια και ν ΄ αρχίσει το τρέξιμο, πριν να είναι αργά. Πριν η ελεύθερη πτώση της εκπομπής της στους πίνακες τηλεθέασης αποδειχθεί τηλεοπτικά μοιραία για ΄κείνη!

Θυμάστε ένα τηλεοπτικό σποτάκι που είχε γυρίσει κάποτε με αφορμή την πρεμιέρα του τότε «Πρωινού Καφέ» της που έλεγε χαρακτηριστικά «σιγά μην τρέξω»; Ε, αυτό το χειμώνα πραγματικά η Ελένη πρέπει να μπει και πάλι δυναμικά στο τηλεοπτικό στίβο, αν δεν θέλει σιγά-σιγά η τεράστια τηλεοπτική καριέρα που έχει χτίσει, να αρχίσει να μετρά αντίστροφα, γιατί μετά από 25 χρόνια, ου γαρ έρχεται μόνον…

Το μαγκαζίνο του Alpha χθες σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης μόλις 11,7%! Μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω απο ενδεικτικό της δύσκολης τηλεοπτικής κατάστασης που περνά η Ελένη στους πίνακες τηλεθέασης, πως τουλάχιστον τις τεευταίες 15 ημέρες, ο υψηλότερος μέσος όρος που έχει σημειώσει η εκπομπή βρίσκεται γύρω από το 15,0%!!!

Μεάλλα λόγια τα 25άρια – για να μην μιλήσω για τα 30άρια – μάλλον αποτελούν επιδόσεις μίας άλλης εποχής… Και επειδή διάφοροι βγαίνουν και λένε «κουλά» ότι το θέμα δεν είναι τι σημειώνει κανείς στο σύνολο, αλλά το τι πετυχαίνει στα νεανικά, δυναμικά κοινά, πιστέψτε με το 11,7% στο σύνολο, είναι αντίστοιχα χαμηλό και στα νεανικά κοινά.

Χώρια που τα νεανικά κοινά μπορεί να έχουν υποτίθεται σημασία για τα κανάλια, γιατί γι ΄αυτά ενδιαφέρονται οι διαφημιστές, όμως, η επιτυχία μίας εκπομπής σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο, με τους τηλεθεατές κρίνεται από το σύνολο.

Τι να πω; Ισως τελικά η Ελένη πληρώνει φέτος ακριβά, πολύ ακριβά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε μετατρέψει την εκπομπή της σε… πάγκο λαικής.

Εεεελα, ότι πάρεις εκατό, έλα, έλα, έλα… Αλλωστε, η Ελένη ξέρει από λαικές αγορές. Την έχουμε δει πολλάκις να τις τιμά με την παρουσία της και μπράβο της!!!!

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook