Κι όμως, έτσι θα κερδίσεις σίγουρα το Τζόκερ

κι-όμως-έτσι-θα-κερδίσεις-σίγουρα-το-τζ-104389

tzoker_0Κι όμως, είναι αλήθεια, υπάρχει τρόπος για να κερδίσεις σίγουρα το 5+1 του Τζόκερ και μάλιστα δεν είναι άλλος από τον προφανή… Με μικρή λεπτομέρεια: Θα χρειαστείς κάποια εκατομμύρια για παίξεις όλους τους αριθμούς πάνω και κάτω για σίγουρη νίκη.  Πόσα θα πληρώσεις;

Δυστυχώς -για όλους μας- το νούμερο είναι τεράστιο ακόμη και για το τζακ ποτ των 17 εκατομμυρίων καθώς κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι θα είσαι ο μοναδικός νικητής!

Τώρα, αν αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ένα δελτίο με συμπληρωμένους όλους τους αριθμούς και όλα τα τζόκερ η απάντηση είναι η εξής:

Θα πρέπει να είστε ο μοναδικός που θα έχει πετύχει 5+1. Για να συμπληρώσετε όλα τα πεδία θα χρειαστεί να πληρώσετε 12.217.590 ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο φόρος των κερδών στο Τζόκερ ανέρχεται στο 20% του συνολικού ποσού.

Συνεπώς στην περίπτωση που κληρωθεί ένας νικητής θα κερδίσει το ποσό των 13.600.000 ευρώ, καθώς 3.400.000 ευρώ θα είναι μόνο ο φόρος. Ετσι θα μείνετε με 1.382.410 ευρώ καθαρά στην τσέπη. Καθόλου άσχημα… με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα αναγκαστείς να μοιραστείς τα λεφτά με κάποιον που πιθανόν να έχει νικηφόρο δελτίο του μισού ευρώ…

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook