Κι από Δευτέρα… δίαιτα | Αυτά είναι τα 10 πιο εφιαλτικά στάδια της πρώτης ημέρας

κι-από-δευτέρα-δίαιτα-αυτά-είναι-τα-10-π-136079

diaitaΣτριφογυρνάτε όλη το βράδυ στο κρεβάτι σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Ο καιρός όμως έχει ανοίξει για τα καλά, οι πασχαλιές ανθίζουν και τα καλοκαιρινά σας ρούχα –κοντομάνικα και αμάνικα μπλουζάκια, κοντές φούστες κτλ.- είναι πλυμένα και σιδερωμένα στην ντουλάπα σας. Για να χωρέσετε όμως πάλι σε αυτά –κάνατε πολλές κραιπάλες το χειμώνα- η δίαιτα είναι μονόδρομος.

-Γεμίζετε ένα μπολ με γάλα 2% και δημητριακά ολικής αλέσεως. Δίπλα ένας καφές σκέτος –πίνετε; Εμ δεν πίνετε.

-Φοράτε γρήγορα το τζην σας –ναι, σήμερα θα σας φανεί πιο στενό από ποτέ. Τι συνέβη ξαφνικά;

-Στο σούπερ μάρκετ γεμίζετε το καλάθι σας με φρούτα και λαχανικά. Είστε σίγουρες πως αυτή τη δίαιτα θα την ακολουθήσετε με πίστη και ευλάβεια. Ναι, η ζωή σας πια θα αλλάξει, επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας, όσο περνάτε τρέχοντας από το διάδρομο που είναι γεμάτος με όλα τα καλούδια του Παυλίδη.

-Στο γραφείο κάνετε διάλειμμα για το φαγητό σας. Μια δροσερή σαλάτα –θα σας φανεί η πιο ωραία από όσες έχετε φάει ποτέ. Ώσπου ένα delivery boy με μια σακούλα γεμάτη σουβλάκια θα σας ρωτήσει που κάθεται ο Κώστας τάδε –όλες σας έχετε στη δουλειά έναν Κώστα τάδε που παραγγέλνει πάντα από τη «Θράκα».

-Κατευθύνεστε στην κουζίνα να πλύνετε το μπολ σας και έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με το μηχάνημα-αυτόματος πωλητής που είναι γεμάτο λιχουδιές που κρύβουν εκατοντάδες θερμίδες.

-Βγάζετε το μικρό σακουλάκι με τους ανάλατα αμύγδαλα. Τα τρώτε ένα ένα, αν και θα θέλατε να καταναλώσετε ένα οικογενειακό παγωτό.

-Τελικά τα καταφέρνετε. Κόντρα σε κάθε πιθανότητα, γυρίζετε σπίτι χωρίς να έχετε κάνει καμία ατασθαλία και ετοιμάζετε υγιεινό δείπνο.

– Το βράδυ ανοίγετε τηλεόραση. Το «Κάτω Παρτάλι» όμως δεν βλέπεται χωρίς τσιμπολόγημα. Αχ να είχατε τώρα βουτυρωμένα ποπ κορν, τσιπς κτλ.

-Καληνύχτα Ζωή. Η μέρα τελείωσε. Τα καταφέρατε. Αύριο αρχίζει μια καινούργια. Κλείστε τα μάτια σας και καταναλώστε άφοβα όλες εκείνες τις τροφές κόλαση που έχετε διαγράψει από τη δίαιτά σας. Στον ύπνο σας, οι θερμίδες δεν μετράνε.

Πηγή: instyle

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook