Κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  Χανίων

κινητοποιήσεις-του-συλλόγου-εκπαιδε-288354

Σειρά κινητοποιήσεων προγραμματίζει για τις απόμενες ημέρες ο Σύλλογος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  Χανίων.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνονται τα εξής:

«Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε  Χανίων, στη συνεδρίαση της 12ης Απριλίου αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 15 Απριλίου 3/ωρης από τις 08.00 έως τις 11.00 για την πρωινή βάρδια και 2/ωρης από τις 14.00 έως τις 16.00 για την απογευματινή. Η ΔΟΕ έχει κηρύξει αντίστοιχα 3/ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00. Οι συνάδελφοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μία ή τις δύο στάσεις εργασίας ανάλογα με το ωράριο τους.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 15 Απριλίου στην πλατεία της Αγοράς στις 12.00, και στη συνέχεια πορεία προς τα γραφεία της Διεύθυνσης και συμβολική κατάληψη.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση απαιτούν τη μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις.

Το σχέδιο νόμου για την κατάταξη των αναπληρωτών, η αύξηση του ελάχιστου αριθμού μαθητών από 7 σε 14, οι διαρροές για τις αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των σχολείων, οι διατάξεις για την συμπλήρωση του ωραρίου των εκπαιδευτικών.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Την Παρασκευή 15 Απριλίου ο πρόεδρος της επιτροπής του εθνικού διαλόγου κ. Λιάκος  θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου έχουν κληθεί από τον περιφερειακό Διευθυντή  και τους διευθυντές ΠΕ και ΔΕ Ηρακλείου σε συζήτηση γονείς και εκπαιδευτικοί . Στις 3.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει λεωφορείο από τα Χανιά για να κάνουμε παρέμβαση – παράσταση διαμαρτυρίας στην εκδήλωση. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο mail του Συλλόγου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για όλες τις εξελίξεις στην εκπαίδευσης. Η φυσική παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Για να παρθούν αποφάσεις στα θέματα που μας αφορούν.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook