Κιλκίς: Εισέβαλε στη ΔΕΗ και απείλησε να κάψει τους εργαζόμενους

κιλκίς-εισέβαλε-στη-δεη-και-απείλησε-ν-652457

Πανικός ξέσπασε το πρωί στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Δ.Ε.Η. στο Κιλκίς, όταν ένας 70χρονος που είχε καταληφθεί από αμόκ προσπάθησε βάλει φωτιά και να κάψει ζωντανούς τους υπαλλήλους, επειδή είχε γίνει γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι του λόγω οφειλών!

Ο ηλικιωμένος εισέβαλε φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση στα γραφεία, ζητώντας  εξηγήσεις από τους υπαλλήλους για την διακοπή της σύνδεσής του. Όταν εκείνοι του εξήγησαν ότι είχε απλήρωτους λογαριασμούς, έφυγε για λίγο αλλά επέστρεψε κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνη, το οποίο άρχισε να αδειάζει πάνω στα γραφεία και τους εμβρόντητους υπαλλήλους απειλώντας να βάλει φωτιά!

Μάταια, εκείνοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι έπρεπε να ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει επανασύνδεση. Τελικά, έφτασαν αστυνομικοί που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 70χρονο, παρά την αντίσταση που προέβαλε, χτυπώντας μάλιστα έναν από αυτούς! Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού και απειλή, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής ανέλαβαν να καθαρίσουν τα γραφεία από το εύφλεκτο υγρό που είχε σκορπίσει.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook