Κεμεσίδης | Κατεβαίνω με Βάμβουκα | «Οι κλίκες κάνουν κουμάντο στο δήμο Χανίων»

κεμεσίδης-κατεβαίνω-με-βάμβουκα-οι-127679

kemesidis studio1Για κλίκες εντός της δημοτικής ομάδας, για απαγορεύσεις σε επαφές με δημοσιογράφους και άλλα τινά μίλησε σήμερα το πρωί ο πρώην αντιδήμαρχος Χανίων Μανόλης Κεμεσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης  που παραχώρησε στον SUPER FM 89.6.

O κ. Κεμεσίδης επιχειρώντας να αιτιολογήσει την παραίτηση του από την θέση του αντιδημάρχου Χανίων εξαπόλυσε πλήθος κατηγοριών κατά  της παρούσας δημοτικής αρχής και παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του υποψηφίου δήμαρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, με τον οποίο όπως είπε θα πορευθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αναφερόμενος στον κ. Βάμβουκα είπε πως «πρόκειται για ένα επιτυχημένο, έντιμο συμπολίτη μας που έχει πρωτοποριακές ιδέες και όχι παλαιοκομματικές αντιλήψεις.»

Ο πρώην αντιδήμαρχος δικαιολογώντας την παραίτηση του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είπε μεταξύ άλλων πως «στην συγκεκριμένη θέση με έταξαν χιλιάδες δημότες και είχα πάρει ένα όρκο. Είμαι περήφανος για το έργο που έχω κάνει,  ήταν ένα έργο δύσκολο και έπρεπε να αντέξω όσο περισσότερο μπορούσα.»

kemesidis studio2Ο κ. Κεμεσίδης απαντώντας στις κατηγορίες που πρόσφατα εξαπέλυσε σε βάρος του ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, τόνισε ότι «ο κ. Πρωτοπαπαδάκης λέει σήμερα αυτά που έλεγα εγώ πριν τρία χρόνια. Πως εμείς στραβά αρμενίζουμε.»

Σε ότι αφορά το ότι του είχε απαγορευθεί να βγαίνει σε ενημερωτικές εκπομπές, ο κ. Κεμεσίδης, είπε «πως η δημοτική αρχή μου είχε απαγορεύσει να κάνω δηλώσεις, ενώ στα ΜΜΕ έβγαιναν κάποιοι άλλοι. «

Σχετικά με την ύπαρξη κλίκας εντός της δημοτικής ομάδας ο πρώην αντιδήμαρχος Χανίων σημείωσε χαρακτηριστικά πως αυτό το ξέρουν όλα τα Χανιά. «Και πάντοτε η κάθε κλίκα τρώει τον κάθε δήμαρχο.»

Τέλος ο κ. Κεμεσίδης δεν άφησε στο απυρόβλητο και τους πρώην συναδέλφου του αντιδημάρχους, για τους οποίους είπε ότι κανείς δεν κάθονταν στο πόστο του. «Κάνεις δεν πήγαινε στην υπηρεσία στην οποία ήταν προϊστάμενος»

2 thoughts on “Κεμεσίδης | Κατεβαίνω με Βάμβουκα | «Οι κλίκες κάνουν κουμάντο στο δήμο Χανίων»

  1. Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΌΣΤΟ ΤΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΛΗΜΑΤΣΑΚΗ. Ε ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ

  2. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια των Χανιών !! Ο Maoutsos o prasinofrouros αντιδήμαρχος , άτομο με απύθμενο θράσος άτομο με τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας μιας και δεν μπήκε ποτε του στην Νομική !! Ένας παλαιός συμμαθητής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook