Κεγκέρογλου: Υπάρχει στήριξη του Κώστα Καραμανλή στην κυβέρνηση

κεγκέρογλου-υπάρχει-στήριξη-του-κώστ-691358

Σύμφωνα με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η στήριξη του πρώην πρωθυπουργού είναι άμεση και έμμεση, ενώ μίλησε και για ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

«Υπάρχει άμεση και έμμεση στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ίσως αυτός θα είναι ο συνδετικός κρίκος ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο κομμάτων μετεκλογικά, για παράδειγμα με αφορμή την προεδρική εκλογή. Ο Κ. Καραμανλής είναι ο υπαίτιος της κρίσης και δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη του.

Υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, με την συμφωνία για την εκλογή προσώπου για την προεδρία της δημοκρατίας και για να μην ανοίξουν θέματα σε εξεταστικές επιτροπές όπως λχ για το πρώτο εξάμηνο 2015 και το τρίτο μνημόνιο». Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Κατά τον βουλευτή Ηρακλείου, «Παπαγγελόπουλος, Παπακώστα και Κόλλια προέρχονται από την καραμανλική ΝΔ. Η κα Παπακώστα το τι έχει σούρει στον κ. Τσίπρα δεν περιγράφεται. Και μετά πάει μαζί του γιατί είδε καρέκλα. Είναι η ξεφτίλα της πολιτικής αυτή».

Ο Β. Κεγκέρογλου χαρακτήρισε επίορκους και προδότες όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Η αιτιολογία με την οποία έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μνημόνια και τελικά ψήφισαν μνημόνια. Εκαναν το αντίθετο από αυτό που έλεγαν. Το συνονθύλευμα νομής της εξουσίας πειρλαμβάνει πρόσωπα από όλα τα κόμματα. Εφυγαν με φτηνές δικαιολογίες».

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook