Κατσούλης: «Θα χρειαστούν αλλαγές»

κατσούλης-θα-χρειαστούν-αλλαγές-453156

«Θα χρειαστούν αλλαγές, θα δούμε τι θα γίνει, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές… Σίγουρα μας προβληματίζει η επόμενη ημέρα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Γιάννης Κατσούλης, μετά την ήττα από τον ΠΟΑ με 2-1 (δείτε αναλυτικά εδώ).

«Εύχομαι καλή συνέχεια στον Βασίλη και στον ΠΟΑ. Σίγουρα δεν τελειώσαμε το παιχνίδι θετικά. Η εικόνα των παιδιών ήταν πολύ καλή, αλλά δε μας αρέσει το αποτέλεσμα. Σίγουρα, ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δε φαίνεται πως μας βγαίνει. Θα χρειαστούν αλλαγές, θα δούμε τι θα γίνει, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές… Σίγουρα μας προβληματίζει η επόμενη ημέρα.

Ατυχήσαμε σε δύο στατικές φάσεις να δεχθούμε τα γκολ και εκεί που ισοφαρίσαμε και αντιδράσαμε, δεχθήκαμε το γκολ. Μας στεναχωρεί η τελευταία φάση που για μας ήταν καθαρό πέναλτι και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Το δεύτερο γκολ του ΠΟΑ μας προβλημάτισε, ενώ είχαμε βγάλει αντίδραση. Το σημαντικό για μένα είναι πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο κ. Κατσούλης.

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Βασίλης Κρασανάκης, τόνισε: «Είχαμε πει και πριν το ματς ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε γνωριστεί στα πλέι οφ, ξέραμε τη δουλειά του Γιάννη. Είχα δηλώσει ότι η θέση που βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι πλασματική γιατί γίνεται καλή δουλειά. Εμείς είχαμε άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας να διαχειριστούμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να αναπροσαρμοστεί. Αυτό μας μπέρδεψε στην επανάληψη, αλλά καταφέραμε με τον Τριανταφύλλου, σε μία στατική φάση, να πάρουμε τη νίκη».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook