Κατρούγκαλος: Μπέτυ όπως Χίλαρι Κλίντον, Μισέλ Ομπάμα και Μπριζίτ Μακρόν

κατρούγκαλος-μπέτυ-όπως-χίλαρι-κλίντ-420001

Mε τη στάση της Χίλαρι Κλίντον, της Μισέλ Ομπάμα και της Μπριζίτ Μακρόν, που επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο, συνέκρινε o Γιώργος Κατρούγκαλο τη στάση της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα και την πολύκροτη συνέντευξη που έδωσε.

Εξηγώντας τη δήλωσή της ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε στον ΣΚΑΪ ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία» σχολίασε τη δήλωση της συζύγου του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι επίσης συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος.

Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook