Κατερίνα Νοτοπούλου: Η γοητευτική και πιο νέα υπουργός της κυβέρνησης! Φωτογραφίες από τη ζωή της

κατερίνα-νοτοπούλου-η-γοητευτική-και-732726

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κυβερνητικού ανασχηματισμού, όχι μόνο με την ομορφιά της και το νεαρό της ηλικίας της αλλά και για όσα κατάφερε μέχρι τώρα. Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1988 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και και σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας.

Δυναμική και δραστήρια είναι στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφια βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2015. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, ήταν μέλος της αυτοδιοικητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», και εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014. Με συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, έχει υλοποιήσει καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από το Νοέμβριο του 2016 ήταν προϊσταμένη του γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι προχθές που έγινε η νεότερη υπουργός της κυβέρνησης. Χθες ορκίστηκε Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης. Πολιτική «μέντοράς» της θεωρείται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Μέσα από το προφίλ της στο instagram, φαίνεται η πίστη στο κόμμα αλλά και η συμμετοχή της στα κοινά! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που δημοσίευσε φωτογραφίες να διαβάζει την «Αυγή» σε κυριακάτικους καφέδες μαζί με τους φίλους της

Τον Ιούλιο γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με τα μπαλόνια έκπληξη: «Τι γλυκό να σ΄αγαπούν»!

 

Πηγή: tlife.gr

One thought on “Κατερίνα Νοτοπούλου: Η γοητευτική και πιο νέα υπουργός της κυβέρνησης! Φωτογραφίες από τη ζωή της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook