Καταναλωτικό αμόκ: | Παίζουν μπουνιές για μια τηλεόραση | Απίστευτες φωτογραφίες

καταναλωτικό-αμόκ-παίζουν-μπουνιές-γ-188025

bfΟι Αμερικανοί δεν πρόλαβαν να γιορτάσουν οικογενειακά την ημέρα των Ευχαριστιών την Πέμπτη και από τα χαράματα ξεχύθηκαν στα καταστήματα για να κάνουν τα ψώνια τους, αφού σήμερα Παρασκευή είναι γι’ αυτούς η Black Friday.

bf1Πρόκειται για την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων στα καταστήματα της χώρας και επειδή συνήθως οι προσφορές είναι τεράστιες, ο κόσμος όχι μόνο συνωστίζεται, αλλά στην κυριολεξία παλεύει ο ένας με τον άλλον για μια τηλεόραση, ένα ipad ή για μια κούκλα barbie!

bf2Οι καταναλωτές πήγαν για ψώνια από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και δημιούργησαν σκηνές χάους και πανικού, αρπάζοντας ο ένας από τα χέρια του άλλου «πολύτιμα» για εκείνους προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ τα καταστήματα αποφάσισαν να ανοίξουν από τις έξι το απόγευμα την ημέρα των Ευχαριστιών και να παραμείνουν ανοιχτά όλη την νύχτα για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές. Εξαίρεση αποτέλεσε η πόλη του Φέργκιουσον. Εκεί, εξαιτίας των ταραχών για τον φόνο του νεαρού Αφροαμερικανού από αστυνομικό και την μη παραπομπή του τελευταίου σε δίκη, τα καταστήματα αποφάσισαν να κλείσουν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης και να ανοίξουν πάλι την Παρασκευή το πρωί.

ImageHandlerΑπίστευτες εικόνες καταναλωτικού παροξυσμού σημειώθηκαν και στη Μεγάλη Βρετανία. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι δόθηκε πραγματική μάχη στα πολυκαταστήματα:

uk1

uk2

uk3

uk4

uk5

uk6

uk7protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook